Хлопці, я хочу реалізувати свій бізнес, у мене є бюджет, але хотілося б все влити в товар, а там припустимо той же сайт зробити скромно, але щоб він був автоматизований і при цьому залишався функціональним.
Де можна реалізувати свій бізнес?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-12-22 22:27:08
Я б сказав, що ви просто вірите в казки, вам такої можливості ніхто не дасть, можете не мріяти, бо це марення, якщо таке справді з'явиться, то це буде марення, я ось особисто не знаходив такого.
Поделиться32021-12-22 22:27:20
Я думаю що цілком реально, є такі контори-початківці, я ось можу бути одним з перших хто туди прийде і буде користуватися їх системою, а надалі просто буде безкоштовний тариф або з гарною знижкою.
Поделиться42021-12-22 22:27:59
Хлопці, я хочу реалізувати свій бізнес, у мене є бюджет, але хотілося б все влити в товар, а там припустимо той же сайт зробити скромно, але щоб він був автоматизований і при цьому залишався функціональним.
Я ось можу сказати, що це звучить дійсно казково, але як добре, що є Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/ ця сторінка, в якій є дуже багато важливої інформації, є дійсно та мрія, про яку ви довго думали .
Тут ви можете зробити свій сайт завдяки конструктору сайтів, також завдяки ЦРМ системі це все автоматизуєте, додаєте всіх своїх робітників у систему і запускаєте бізнес, все досить просто, а головне не вимагає сильних вкладень, що хіба на домен ви попрацюєте і там можливо на розширення лімітів злегка, а в цілому це майже безкоштовна система - тобто мрія)